Bottom Page

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 Atom editor issue with python 3
#1
Hello i have just started to learn python and i have installed atom editor for it. The problem is the atom editor is running python 2.7 but i have installed python 3.7 and when i check in command prompt it shows the python version 3.7 but in atom editor it still runs 2.7, i have tried the script method for atom but the issue remains how can i permanently run python 3 in atom editor?
Quote
#2
Which package are you using? My Atom isn't set up to run Python code but it does have autocomplete-python 1.11.0 which has been updated for 3.6/3.7.
Quote
#3
My advice is that you change to VS Code,is has much better Python support.
VS Code from start.
As a note so did i use Atom before.
Quote

Top Page

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Running python from Sublime Text editor balley810 2 317 Jul-14-2019, 03:40 PM
Last Post: ThomasL
  python script file not opening in IDLE editor srm 2 337 Jun-23-2019, 08:45 AM
Last Post: Larz60+
  How to connect Atom and Python? Jack_Sparrow 1 798 May-01-2018, 10:53 AM
Last Post: Larz60+
  error with python and atom editor josebogota 1 642 Mar-20-2018, 06:47 PM
Last Post: micseydel
  How to run atom python script on idle press on keyboard shortcut. sonjoypall 2 1,983 Feb-07-2018, 07:51 AM
Last Post: buran
  Python development editor Venkatta 8 1,201 Dec-13-2017, 06:27 PM
Last Post: j.crater
  Python Editor sairam132033 17 2,773 Nov-29-2017, 03:57 PM
Last Post: p4t3x
  free python editor for mac tony1812 2 1,217 Sep-29-2017, 01:13 PM
Last Post: snippsat
  Return Statement in Python IDLE editor NMW 10 3,467 Jul-11-2017, 09:47 PM
Last Post: NMW
  I can't locate Python Text Editor Rahulsunv 2 1,369 May-16-2017, 05:34 AM
Last Post: Larz60+

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)