Bottom Page

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 Cant start module
#1
Hi all, I cant start server under windows anymore.

İmage

then windows firewall prompted for access I check all box for give access python for public and private networks both.

CMD was started with administrator rights


It show :: , instead of 0.0.0.0

Anyone help? Heart

İmage


Seems like I found solution, but cant post it here because antispam -_-
Quote
#2
I get a 403 error on image
Quote
#3
(Nov-01-2019, 04:59 PM)Larz60+ Wrote: I get a 403 error on image

I reupload to imgur
Quote
#4
(Nov-01-2019, 01:24 PM)bejag Wrote: Hi all, I cant start server under windows anymore.

İmage

then windows firewall prompted for access I check all box for give access python for public and private networks both.

CMD was started with administrator rights


It show :: , instead of 0.0.0.0

Anyone help? Heart

İmage


Seems like I found solution, but cant post it here because antispam -_-

bejag, the "::" is the IPv6 equivalent of 0.0.0.0, I have no idea how that's coming up instead, but hopefully that helps to track down the issue.

Paul
Quote
#5
(Nov-02-2019, 12:32 AM)ptrivino Wrote:
(Nov-01-2019, 01:24 PM)bejag Wrote: Hi all, I cant start server under windows anymore.

İmage

then windows firewall prompted for access I check all box for give access python for public and private networks both.

CMD was started with administrator rights


It show :: , instead of 0.0.0.0

Anyone help? Heart

İmage


Seems like I found solution, but cant post it here because antispam -_-

bejag, the "::" is the IPv6 equivalent of 0.0.0.0, I have no idea how that's coming up instead, but hopefully that helps to track down the issue.

Paul

I think, new version of Python (this module?) change something. Because I use 1 base image for all of my servers. Image was created in start 2019
Also my server never use IPv6 any way.

solution: add --bind 0.0.0.0
Quote

Top Page

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)