Bottom Page

Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 2.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 check conenction takes byte or not
#1
I have one ubuntu and one asus router. I can get the byte amount of the router port via ifHCInOctets via snmp on Ubuntu. When I write the ifHCInOctets to ptyhon I can get the byte amount again
I want to read the byte amount when the asus download master program starts on the router and read the byte count when the download finishes. http://router.asus.com:8081/Main_Login.asp. I am curious about this I can do this with python and how.
Quote
#2
So you can already get the byte count?  Then... I'm confused.  Just do it twice?
start_count = get_byte_count()
download_file()
end_count = get_byte_count()
Quote

Top Page

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  sending arduino data to python and use a parity check 10_Lucas 6 253 Aug-03-2019, 10:37 AM
Last Post: DeaD_EyE
Exclamation A function that takes a word and a string of forbidden letters pooyan89 5 257 Jun-12-2019, 09:44 PM
Last Post: nilamo
  Please check code Evgeniy2019 4 278 Apr-05-2019, 06:37 PM
Last Post: Evgeniy2019
  How to check an array exist in a file using Python fitrisibarani 17 757 Feb-27-2019, 04:16 PM
Last Post: ichabod801
  Hi how to take row 1 for every column and check the value what class is it kirito85 2 479 Nov-21-2018, 06:52 AM
Last Post: kirito85
  Check if string is uppercase or lowercase and eliminate Wolfpack2605 1 1,530 Jan-01-2018, 05:03 AM
Last Post: Mekire
  Check if integer is between two values Wolfpack2605 3 14,877 Dec-24-2017, 06:39 AM
Last Post: DeaD_EyE
  User input only takes the last number Austin11 16 2,556 Nov-28-2017, 11:20 PM
Last Post: Prrz
  Iterating over pandas.df to check for values out of range Padowan 14 4,657 Nov-26-2017, 04:37 PM
Last Post: heiner55
  "Call the subroutine in order to check..." misa_san 1 1,030 Sep-24-2017, 09:30 AM
Last Post: stranac

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)