Nov-27-2018, 05:23 AM
I am trying to read a wav file of size 24.4MB, 9 mins 33 secs. using a simple python speech_recogniton code, i am getting below mentioned error. any suggestions would be great help.
Error: Could not request results from google Speech Recognition service; recognition connection failed: [Errno 32] Broken pipe
Error: Could not request results from google Speech Recognition service; recognition connection failed: [Errno 32] Broken pipe
def readAudioFile(audio_file): r = sr.Recognizer() file = sr.AudioFile(audio_file) with file as source: audio = r.record(source) type(audio) try: message = r.recognize_google(audio) print(message) print("Data extracted from phone conversation:\n" + message) except sr.UnknownValueError: print("Google Speech Recognition could not understand audio") except sr.RequestError as e: print("Could not request results from google Speech Recognition service; {0}".format(e)) parser = argparse.ArgumentParser() parser.add_argument("--file", "-f", type=str, required=True) args = parser.parse_args() audio_file = args.file print(audio_file) readAudioFile(audio_file)