Python Forum
How Can I Do Refresh Window?
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How Can I Do Refresh Window?
#1
I am getting some information a website contain the foreign currency and so I must refresh the program every 2-3 seconds HowCan I do it
class Pencere()...

import sys,dosya,time from PyQt5
import QtWidgets

Something...

uygulama = QtWidgets.QApplication(sys.argv)
pencere = Pencere()
sys.exit(uygulama.exec_())
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  tkinter - update/refresh treeview snakes 4 3,362 May-13-2021, 07:10 AM
Last Post: snakes
  [PyQt] Refresh x-labels in matplotlib animation widget JohnT 5 1,082 Apr-23-2021, 07:40 PM
Last Post: JohnT
  tkinter window and turtle window error 1885 3 3,263 Nov-02-2019, 12:18 PM
Last Post: 1885
  Refresh image in label after every 1s using simple function jenkins43 1 3,736 Jul-28-2019, 02:49 PM
Last Post: Larz60+
  Unable to update or refresh label text in tkinter jenkins43 3 3,924 Jul-24-2019, 02:09 PM
Last Post: Friend
  Tkinter refresh eduardoforo 4 8,472 Nov-14-2018, 09:35 PM
Last Post: woooee
  [Tkinter] Label doesn't refresh jollydragon 7 4,550 Jul-13-2018, 05:55 AM
Last Post: jollydragon
  [PyQt] enviremont refresh duende 2 2,208 May-13-2018, 09:49 AM
Last Post: duende
  pyqt main window refresh poblems duende 0 3,542 Apr-13-2018, 05:05 PM
Last Post: duende
  Refresh test in urwid.Text Stensborg 1 2,992 Mar-05-2018, 11:23 AM
Last Post: Stensborg

Forum Jump:

User Panel Messages

Announcements
Announcement #1 8/1/2020
Announcement #2 8/2/2020
Announcement #3 8/6/2020